Vizálló padlóburkolat

A Thermofix Imperio padlóburkolat legkiemelkedõbb  tulajdonsága, hogy vízálló, melynek köszönhetõen elõszeretettel alkalmazzák  irodákban, várótermekben, közintézményekben, iskolákban, egyéb, nagy forgalmú helyeken is.

 

A padló mintái természetes anyagokat imitálnak,  esztétikusak, elegánsak,  ezáltal  meleg, megnyugtató hangulatot árasztanak minden közegben. Ma a legtrendibb, legkedveltebb vízhatlan padlóburkolat otthoni és közületi felhasználásra egyaránt.

 

További elõnye, hogy rendkívüli igénybevétel esetén is kiválóan teljesít.

Irodákban, tárgyalókban, dolgozószobákban  megörvendeztet minket még azzal is, hogy görgõs szék álló, ezáltal hosszú idõn át használható anélkül, hogy nyomot hagyna rajta a gyakori  használat.

 

Két olyan kiváló tulajdonsága is van, melyekkel verhetetlen  választás pl.kisgyermekes családoknak, házi kedvencekkel élõknek. Vízhatlansága mellett, ami ennél az életvitelnél rendkívül hasznos, hiszen sokszor, sok minden a padlón köt ki, hangtalan is. Nem recseg, nem nyikorog, ami megzavarhatná a lakók álmát, nyugalmát.

 

Még egy szerethetõ tulajdonság:

Thermofix Imperio padlóburkolat újrahasznosítható, megfelelve ezzel a környezetvédelmi elvárásoknak is.

 

A padlólapok könnyû tisztítást és kis karbantartási költségeket eredményezõ PUR védõfelülettel rendelkeznek, ennek köszönhetõen tisztántartása rendkívül költséghatékony.

 

A Thermofix Imperio vízálló padlóburkolat tisztításakor mindenképpen kerülni kell az agresszív vegyszereket, ez kárt tehet a felület felsõ rétegében, csökkentve ezzel a vízálló hatást!

 

Ennek a kiváló, sokoldalú padlóburkolatnak jó tulajdonságaiért cserébe egyedi igényei vannak:

 

  • A Thermofix Imperio padlóburkolat lefektetését minden esetben ajánlott szakemberre bízni, mivel speciális anyagokat és technológiát igényel.

 

  • Használat során óvja a padlót a freccsenõ aszfalttal, tintával, anilin alapú festékekkel, színes olajokkal, jóddal, Castalani-féle tinktúrával és minden más színezõ anyagokat és szerves oldószereket tartalmazó készítménnyel szemben

 

  • Fertõtlenítéshez használjon Chloramin B, Chlorseptol és Orthosan BF 12 készítményt. Más készítmények használatát elõzetesen, kicsi, kevésbé látható felületen ki kell próbálni

 

  • Egyes gumitermékek (általában sötét és színes gumikerekek, készülékvédõk, cipõtalpak stb.) a padlóval érintkezve a járófelület tartós elszínezõdését eredményezik, azaz a padló a gumival érintkezve besárgulhat, bebarnulhat vagy befeketedhet

 

  • Az égõ, füstölõ tárgyak eltávolíthatatlan foltokat hagynak a felületen

 

  • A beszennyezett hulladékkal a szennyezõanyag függvényében a hulladékgazdálkodásról szóló törvénnyel összhangban kell gazdálkodni.

 

Amennyiben a felsorolt feltételeket biztosítjuk, a Thermofix Imperio vízálló padlóburkolat sok éven át meg fog felelni a legigényesebb elvárásainknak is.

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.