Szalagparketta: az egészséges esztétika

Mivel a szalagparketta nem alkalmas sztatikus feltöltõdésre, nem vonzza a port, így Önnek nem kell versenyt futnia a porcicákkal.

A szalagparketta másik fontos tulajdonsága, hogy nem engedi megtelepedni az allergiát okozó poratkákat, ezért főként gyermekes családoknak vagy olyan háztartásoknak ajánljuk, ahol valaki allergiában szenved.

További előnyei közé tartozik a valódi faburkolat szépsége, valamint szívóssága és felújíthatósága is.

Minőségi szalagparkettát vásárolna kedvező áron? Akkor Ön a legjobb helyen jár! Tekintse meg termékeinket és rendeljen weboldalunkon keresztül!

A szalagparketta többször csiszolható és felújítható, ezért a hosszú távon gondolkodók kedvence. Szépségét akár hosszú évtizedekig is megõrizheti. Jól reagál a klimatikus változásokra, ezért kevésbé hajlamos a bosszantó vetemedésre. Tisztítása rendkívül könnyû, porszívóval és jól kicsavart felmosóronggyal pillanatok alatt tisztává varázsolható.

A szalagparketta lerakása gyors és környezetbarát. Felülete UV lakkal vagy olajjal kezelt, így lerakása után azonnal igénybe vehetõ.

Tartóssága és vastagsága miatt alkalmas padlófûtéshez is, ugyanis jól bírja a hõmérsékletváltozást, viszont vastagsága miatt kevésbé szigeteli le a fûtési rendszert.

Ha további információra lenne szüksége a szalagparkettáról, kérjük keressen minket elérhetőségeinken!

A szalagparketta tehát ideális választás, ha Ön szereti a valódi fa életérzését, padlófûtéssel kombinálható padlóburkolatot keres hosszú távra, és nem akar sokat veszõdni a takarítással és a poratkákkal.

A szalagparketta tulajdonságai és előnyei

Otthonunk egységes kialakítása során a padlóburkolatok kiválasztása mindig nagy körültekintést igényel, hiszen a mai széles piaci kínálatban minden ingatlantulajdonos ízlésének és elvárásainak megfelelően válogathat számtalan megoldás közül, melyek jelentősen meghatározzák a helyiségek hangulatát.

A padlóburkolatok és egyéb belsőépítészeti, illetve lakberendezési elemek esetében a faanyag örök divat, amely megannyi felhasználási és megjelenési formában természetes és meleg hangulatot kölcsönözhet életterünknek.

A szalagparketták napjainkban igen közkedvelt fa padlóburkoló anyagok, melyek számos előnnyel rendelkeznek a különféle felhasználási területeken:

  • Kiváló hőszigetelő képességgel rendelkezik
  • Jó hangszigetelő rendszert biztosít
  • Antisztatikus padlóburkolat
  • Anti-allergén burkolati megoldás
  • Könnyen tisztántartható
  • Könnyedén kivitelezhető
  • Számos esztétikus kivitelben elérhető

Dekoratív és időtálló szalagparkettákért tekintse meg weboldalunk széles termékkínálatát, melyek között mindenki megtalálhatja a számára ideális padlóburkolati megoldást, valamint bővebb tájékoztatásért keressen minket bizalommal elérhetőségeinken és mindenben készéggel állunk rendelkezésére!

Ha úgy érzi, hogy a leírtak alapján Önnek a szalagparketta a megfelelõ megoldás, oldalunkon egyszerûen megrendelheti. Kattintson ide, töltse ki az ûrlapot, kollégánk 24 órán belül keresni fogja Önt.

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.