Parketta lerakás

Parketta lerakás, parketta felújítás
Mikor érdemes szakértõvel elvégeztetni a parketta lerakást?

  • Ha nincs ideje a parketta lerakásra
  • Ha nem végzett még soha parketta lerakást és nincs hozzá segítsége
  • Ha nem akar sok maradékot a munka végén
  • Ha nem akarja, hogy pontatlanok legyenek a vágások és illesztések
  • Ha egyszerûen nincs kedve ezzel veszõdni

Ha a fenti okok miatt nem akarja Ön elvégezni a parkettázást, és nem akar Mekk Mesterekkel sem dolgoztatni, olvassa el, hogy hogyan dolgoznak a Lörinc Parkett munkatársai!


Ingyenes helyszíni felmérést tartunk, mely során felhívjuk figyelmét a megoldandó problémákra, kiszámítjuk a szükséges anyagmennyiséget, ennek költségét és a várható munkaidõt, hogy elkerüljük a nagy meglepetéseket.

Nem vagyunk zsenik, ezért nem szeretjük a káoszt sem. Munkánk során Önnek sem, nekünk sem kell a szanaszét heverõ szerszámokon bukdácsolnunk.
Megbecsüljük a minõségi parkettát és az Ön pénzét is, ezért munkánk során a lehetõ legkevesebb maradékot hagyjuk hátra.

Pontosan, a megbeszéltek szerint érkezünk a munka helyszínére, ha bármely okból késünk, ezt telefonon jelezzük Ön felé.

Alkohol- és füstmentes környezetben dolgozunk, a 8 óra pihenést nem munkaidõben tartjuk.
Nem kapkodunk és nem alszunk parkettázás közben, egyenletes tempóban dolgozunk, ezzel biztosítva az odafigyelést, hogy Ön maximálisan elégedett legyen a végeredménnyel.

Füttyögés és ordibálás helyett mi a telefont vagy a lábunkat használjuk (odasétálunk) a kommunikációhoz, így nem kell kiköltöznie, ameddig a munkát végezzük.
Csak azon spórolunk, amin érdemes, ezért nem lesz sok a maradék, de nem lesz az optimálisnál kevesebb sem a felhasznál anyag, így hosszú távon élvezheti a lerakott parketta szépségét.

Munkánkat nagy precizitással végezzük, így nem lesznek hézagok és hosszú idõ után sem csúsznak szét az illesztések.
Sok minden lehet szép a falon, de egy koszos tenyérnyom, vagy egy felfröccsent aljzatkiegyenlítõ nem tartozik ezek közé. Különös figyelmet fordítunk arra, hogy ne okozzunk kárt az Ön értékeiben.

A munka befejezése nem az utolsó szegélyléc felhelyezése, hanem a kitakarított szoba. Munkánk után Önnek nem kell a takarítással veszõdnie, rendet hagyunk magunk után.

A parketta lerakás menete:

A különbözõ parketta fajták lerakása több féle módon történik, a lejjebb olvasható pontok ezért egyes esetekben eltérõek lehetnek. A parketta lerakás technikája az Ön által kiválasztott termék, a fal egyenletessége alapján más és más lehet, errõl a helyszíni felmérés során tájékoztatni fogjuk.

Felmérés, egyeztetés
Megvizsgáljuk a helyiséget, kiszámoljuk a szükséges anyagmennyiséget és javaslatokat adunk, amelyek alapján Ön pontos képet kap az árról és a munkaidõrõl.

Tereprendezés
Amennyiben szükséges, elvégezzük az aljzatkiegyenlítést, a száradási idõrõl a felmérés során tájékoztatjuk Önt.

Parkettázás
A szükséges takarítás után elkezdjük a parketta lerakást, melyet ésszerûen, precízen végzünk.

Lécezés
A szegélylécek lerakása, a parkettázás vége.

Utómunkák
Takarítás, a maradék anyagok összegyûjtése, néhány hasznos tanács a parketta ápolásához, takarításához.

Vállaljuk meglévõ parketták felújítását, csiszolását is, ezzel kapcsolatban érdeklõdjön a lenti elérhetõségeken!

Az árak minden esetben változóak, kiszámításához szükségünk van néhány információra, például a kiválasztott parketta típusa (lerakási technika), a helyiség mérete (minél nagyobb, annál olcsóbb), a fal egyenletessége (ajtók, a fal kiugrásai) stb.

Ha pontosan tudni akarja, hogy mekkora költségre kell számítania, keresse szakértõnket az önnek szimpatikus elérhetõségen, vagy töltse ki a megrendelõlapot ide kattintva!

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.