Laminált Padló: a szívós szendvics

A laminált padló (vagy közismerten laminált parketta) 90 %-ban valódi környezetbarát faörleménybõl készült 3 rétegû (szendvicsszerû) padlóburkolat. A középsõ réteg maga a faörlemény, a felsõ rész a dekor réteg, ami megadja a valódi fa életérzését, valamint egy átlátszó kopás és karcálló melamingyantás védõréteg, ami a burkolat szépségét õrzi. Az alsórészen szintén melaminos védõréteg teszi a laminált padlót formatartóvá, szilárdsága megegyezik a felsõ védõrétegével.

Az így kapott padlóburkolat tehát igen jól viseli a külsõ behatásokat, mint például a tûsarkak nyomását, vagy akár a padlóra esett cigaretta forróságát.

Vásároljon laminált padlót otthonába!

Rendeljen kényelmesen otthonról, weboldalunkon keresztül!

Vastagsága és szilárdsága miatt kiválóan alkalmas padlófûtéshez, nagy szilárdságának köszönhetõen ugyanis nem vetemedik, pontos illesztései miatt takarítása gyerekjáték, ráadásul a védõrétegnek köszönhetõen a ráömlött folyadék sem okoz kárt benne (persze ne várjunk sokat a feltakarítással).

A laminált padló a parkettával vagy egyéb melegburkolattal összehasonlítva olcsónak számít, nagy ellenálló képessége mellett ennek is köszönhetõ népszerûsége.

A laminált padló felhasználható szinte bármilyen környezetben, kopásállóságának köszönhetõen ideális padlóburkolat lehet irodák, elõszobák, gyerekszobák, folyosók szépítéséhez.

Mivel a laminált padló lefektetése nem igényel ragasztást, ezért a padlóburkolás után azonnal igénybe vehetõ. Összeillesztése billenõ klikk rendszerben történik, aminek köszönhetõen nem marad hézag a parketta illesztéseinél, így nem ragad meg benne a por, ami nagyon megkönnyíti a takarítást.

A laminált parketta jól ellenáll a háztartási oldószereknek, takarításához jól kicsavart felmosórongyot használhatunk.

Szín és mintaválasztéka nagyon szerteágazó, Ön is bizonyára megtalálja a legmegfelelõbbet. Ha úgy érzi, hogy a laminált padló megoldást kínál az Ön problémájára, oldalunkon egyszerûen megrendelheti. Válassza ki a kívánt szít és mintázatot, és töltse ki az ûrlapot ide kattintva.

A laminált padló kopásállósága

Otthonunk kialakítása során az egyik legmeghatározóbb szempont a padlóburkolatok kiválasztása, hiszen az egyik legnagyobb egybefüggő felületről van szó, melynek színe, mintavilága, anyaghasználata és stílusa jelentősen befolyásolja élőkörnyezetünk egységes és harmonikus megteremtését.

Modern korunk egyik legnépszerűbb és legesztétikusabb padlóburkolója a laminált padló, amely nem csupán gazdaságos, esztétikus és számos egyéb szempontból előnyös választás, de különböző konstrukciókban elérhető, melynek köszönhetően az egyes helyiségekben optimális padlóburkolatot biztosítanak.

  • Alacsonyabb kopásállósággal rendelkező laminált padlók: Hálószoba vagy gyermekszoba padló, stb.
  • Magasabb kopásállósággal rendelkező laminált padlók: Nagyobb igénybevételű helyiségekben, például konyha és étkező, nappali.
  • Kifejezetten magas kopásállósággal rendelkező laminált padlók: Irodahelyiségek, nagy forgalmú közösségi színterek, stb.

Válasszon minőségi és esztétikus laminált padlót a megfelelő kopásállósággal és varázsolja életterét olyanná, amilyennek elképzelte! Tekintse meg weboldalunk széles termékkínálatát, valamint bővebb információkért forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeinken!

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.