Kiegészítõk a parketta lerakáshoz

Itt mindent megtalál, ami a parketta lerakáshoz és a parketta ápoláshoz kellhet.

A parketta lerakás, ám egyszerûnek tûnhet, sok bosszúságot, elvesztegetett idõt és pénzt eredményezhet, ha a munkát nem megfelelõen végzik el. Akár házilag végzi el a parketta lerakást, akár szakemberre bízza, a következõ termékekre szüksége lesz.

Mi, mire jó?

Parketta csiszolópapír:

Parketta felújításánál használatos. Ügyes megoldás, ha régi parkettáját szeretné újjá varázsolni. Használata szakértelmet és nagy odafigyelést igényel, ezért nem javasoljuk, hogy házilag oldja meg a parketta csiszolást.

Ha nem ismeri a parketta csiszolópapír jelzéseit, kérje kollégánk segítségét a kiválasztáshoz!

Aljzatkiegyenlítõ:

Akár szalagparketta, akár laminált padló, akár csaphornyos parketta lerakását tervezi, fontos, hogy a burkolandó felület száraz és egyenletes legyen. Az aljzatkiegyenlítõvel ezt könnyen elérhetjük, száradási ideje vastagságtól függ, keverési aránya a csomagoláson található.

Ezen semmiképpen nem érdemes spórolni, az egyeletlen felület ugyanis a parketta vetemedését és recsegését eredményezheti, valamint befolyásolja a parketta élettartamát is.

Csõrózsa:

Kevésbé ismert kiegészítõ, viszont jelentõs esztétikai szempontból. A csõrozsa körül öleli a csöveket, egységessé téve a padló burkolatot. Kapható több méretben, színben és mintázatban.

Lépészaj csökkentõ

IZOBARD lépészaj csökkentõvel könnyebb az éjszakai osonás. Vastagsága 5,5 mm, ideális olyan családoknál, ahol kisbaba is van, vagy valaki éberalvó.

Parkettafugázó

A parkettafugázó kitölti a parketták közötti hézagokat, így nem ragad meg a por, ami könnyebbé teszi a takarítási, és higiénikusabbá otthonunkat.

Habfólia

A habfólia az úsztatott eljárással lerakott parketták esetében használatos hangszigetelõ anyag.

Szegélyléc

A szegélyléc a falnál maradt dilatációs hézagot tünteti el. Oldalunkon és bemutatótermünkben megtalálhatóak az általunk forgalmazott parkettákhoz illõ szegélylécek.

Parketta Lakk

A parketta lakk a valódi fa parkettáknál használatos extra védõréteg, jelentõsen megnöveli a parketta élettartamát.

Ledes világítás (laminált padlóhoz)

A parkettába épített ledes világítás még hangulatosabbá teszi otthonunkat. A különbözõ színû lencsék remek hangulatot adnak a szobának, alacsony energiafelhasználással. A lencsékre bátran ráléphetünk, alacsony hõmérséklete még az érzékenyebb bõrt sem bántja.

A termékek rendelése nagyon egyszerû, töltse ki a megrendelõlapot!

Ha nem biztos benne, hogy mekkora mennyiség szükséges valamelyik termékbõl, kérje szakértõink segítségét az alábbi elérhetõségek valamelyikén!

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.