GRABO JIVE LOC Kõris natúr szalagparketta

 

IMG_20140113_0001

6690 Ft / m2

2250x190x13,5 mm Click
7 rétegû Nanotech lakkozás
Rendkívüli kopásállóság
Egyszerû, ragasztó nélküli lerakás
Pontos illesztés
Sérülésmentesen szétszedhetõ
17 év garancia

Budapest területén díjtalan házhozszállítás.
50.000 Ft feletti vásárlás esetén.

Az önzárós szalagparketta egy olyan mechanikus zárrendszerrel rendelkezik, melynek lerakásához szükségtelen a ragasztó használata. Az illesztés ellenáll a normál igénybe vételnek anélkül, hogy a parkettaszálak elmozdulnának egymástól. A szalagparketta lerakása így nagyon könnyû a parketta szálak mindig egyenes vonalban követik egymást. Az összeillesztés a padló egész élettartalma alatt tökéletesen üzemel. Nagy elõnye, hogy sérülésmentesen szétszedhetõ és újra lerakható.GRABO JIVE SZALAGPARKETTA

A Grabo jive szalagparketta a Real Wood parketták minden kedvezõ tulajdonságával rendelkezik. Kizárólag valódi fa felhasználásával elõállított parketta minden eleme tömör fából készül, így a természet és az élet üzenetét hordozza magában.

A Grabo jive szalagparketta felületét hét rétegben lakkozzuk magas minõségû, UV fényre keményedõ akril lakkal. Az általunk használt lakk a legszigorúbb svéd környezetvédelmi elõírások betartásával készült, és a kikeményítése közben nincsenek felszabaduló oldószergõzök, így a lakk mind gyártása, mind felhasználása közben megfelel a természetért aggódó emberek elvárásainak. Az alkalmazott lakk selymes fényével kiemeli a fa rajzolatát, színét, miközben maximálisan ellenáll az igénybevételeknek.

A Grabo jive szalagparketta megjelenését többszörösen, kézzel válogatott, tömör valódi fa járóréteg adja meg, ami gondosan kiválasztott, ellenõrzött és egészséges erdõkbõl származik. A Grabo parquet szalagparketta egyedi metódusa, a TLSS garanciát jelent a Grabo jive egyedi és attraktív megjelenésére.Gyártásunk minden egyes lépését szigorú minõségi ellenõrzések kísérik, így garantálható a termék hosszú élettartalma, megbízhatósága és kezelhetõsége.

A középréteg anyaga és fektetési iránya garantálja a termék rugalmasságát, mérettartósságát. A középréteg vastagsága lehetõvé teszi a csap és horony biztonságos kialakítását a hosszanti oldalakon. A rövid végeken a pontos megmunkálást és precíz illeszkedést keményfa betétlécek elhelyezésével biztosítjuk. Az így kialakított csap és horony biztosítja a parkettatáblák tökéletes illeszkedését.

A Grabo jive szalagparketta alsó rétegét északi fenyõ furnér felhasználásával készítjük, biztosítva ezzel a leggazdaságosabb termelést és a termék stabilitását. A furnér gyártása és felhasználása közben keletkezik a legkevesebb hulladék, ez vezetett bennünket abban, hogy ezt az alapanyagot válasszuk termékünk gyártásához, õrizve környezetünket, a földet, amit gyermekeinktõl kaptunk kölcsön.

A fedõréteg lamelláit egymáshoz ragasztottuk, megelõzve a lamellák közötti fugák kialakulását és biztosítva a felületek homogenitását. A három réteget fomaldehidmentes ragasztási eljárással ragasztottuk össze, így õrizve környezetünket és az Ön egészségét. Az általunk alkalmazott ragasztó olyan szilárdan tartja össze az egyes rétegeket, hogy nincs az az
igénybe vétel ami elválaszthatná egymástól az egyes rétegeket.

A 2004-ben Nagy Britanniában az év parkettájának választott Grabo jive szalagparkettákat már glueless fektetési rendszert biztosító csap-horony kialakítással is elérhetõvé tettük Önnek.
A védett jive o loc profil segítségével a fektetés még egyszerûbb és gyorsabb! A jive o loc termékek fektetésénél az elemeket csak egymásba kell billenteni, és máris kész a teljesen egyedi Grabo jive parketta burkolat!

A bejegyzés kategóriája: Szalagparketta
Kiemelt szavak: .
Közvetlen link.

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.