Csaphornyos Parketta: a csendes túlélõ

A csaphornyos parketta, más néven hagyományos, vagy klasszikus parketta valódi fából készül. Neve az illesztéseknél használatos nutókból és hornyokból ered (csaphornyos parketta =csapokkal összeillesztett parketta az aljzathoz ragasztva).

Ha idõtálló megoldást keres, a csaphornyos parketta a legjobb választás, a kiváló anyagból készült parketta hosszú-hosszú ideig megõrzi szépségét, a nagy igénybevétel ellenére is. Éppen ennek köszönheti népszerûségét az irodák, lakószobák, elõterek, bemutatótermek, de akár sportcsarnokok vagy táncparkettek padlóburkolásához.

Csaphornyos parkettát szeretne otthonába? Tekintse meg termékkínálatunkat és rendeljen weboldalunkon keresztül!

Ha Ön szereti a valódi fából készült parketta életérzését, és hosszú távon gondolkodik, akkor a csaphornyos parketta a jó választás.

Hátránya a többi parketta típussal szemben, hogy lerakása anyag és munkaigényes, valamint hozzáértést igényel, éppen ezért csökkent az érdeklõdés a csaphornyos parketta iránt, helyét az olcsóbb, laminált padló vette át.

A csaphornyos parketta 22 mm vastag valódi tölgyfából készül, vastagsága miatt padlófûtéshez nem ajánlott.

Mintázata alapján mindenki megtalálja a számára megfelelõt (rusztikus, csíkos vagy natúr parketta), tisztán tartása rendkívül könnyû, nem igényel késõbbi kezelést, fényét hosszú ideig megõrzi, vastagságának köszönhetõen (amennyiben szakszerûen lett lerakva) nem recseg-ropog.

Ha úgy érzi, hogy a leírtak alapján Önnek csaphornyos parkettára van szüksége, oldalunkon egyszerûen megrendelheti. Kattintson ide, töltse ki az ûrlapot, kollégánk 24 órán belül keresni fogja Önt.

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.