12 gyerek, 12 szoba

Régi közhely, hogy nem volt gyerekszobája?. A 12 gyerek, 12 szoba kezdeményezésünkkel az szeretnénk elérni, hogy évente 12   gyermek elmondhassa magáról, hogy neki igenis volt.

Sok esetben tapasztaljuk, hogy bár a szülõk szeretnék, ha gyermekük egy szép, egészséges gyerekszobában tölthetné el a mindennapokat, de a szûkös anyagi keret miatt nem engedhetnek meg maguknak egy ekkora beruházást.

Sajnos ma Magyarországon kevés segítséget kapnak az olyan fiatal szülõk, akik gyermekük felnevelésére vállalkoznak. Természetesen a kezdet is nagyon nehéz, ahogy pedig a gyermek cseperedik, szükségessé válik egy gyerekszoba kialakítása is. Ebben szeretnénk segíteni.

Egy kis összefogással nagy csodát érhetünk el. A 12 gyerek 12 szoba keretein belül amennyiben a család önerõbõl vagy segítséggel tudja vállalni a szoba kialakítását vagy a már meglévõ szoba kifestését és egyéb munkálatait,  a Lõrincparkett Bt vállalja a  gyerekszoba laminált padlóval történõ burkolását (a laminált padlót, habfóliát, szegélylécet természetesen mi biztosítjuk).

Tudjuk, hogy a gyermekek sok meglepetést okoznak, ezért választottuk a laminált padlót a gyerekszobák burkolásához.

Elõnye, hogy környezetbarát anyagokból készül, ezért nem vált ki allergiás reakciót, illesztése nagyon pontos, így a por nem ragad meg az illesztéseknél, ami megkönnyíti a takarítást, ezen kívül rendkívül ellenálló, nem károsítják a háztartásban használatos oldószerek, valamint kopásálló képessége is jelentõs, ezért hosszú távon ad ideális játszóteret az Ön csemetéjének.

Hogyan mûködik a 12 gyerek 12 szoba?

Olyan budapesti családok jelentkezését várjuk, akik vállalni tudják a szoba felkészítését (festés, egyéb munkálatok stb.).

A jelentkezés nagyon egyszerû:

Írjon nekünk levelet, melyben szerepel, hogy miért szeretné felújítani/kialakítani a gyerekszobát, mennyi idõs gyermeke, mekkora méretû a gyerekszoba, illetve tüntesse fel elérhetõségeit is. Havonta egyszer kiválasztunk egy családot, ahol elvégezzük a parketta lerakását, a színárnyalatot és mintázatot természetesen közösen választjuk ki.  Önnek csupán a festésrõl és az egyéb szükséges munkák elvégzésérõl kell gondoskodnia.

Regisztráció

Név (kötelezõ)

Email cím (kötelezõ)

Telefon (kötelezõ)

Szoba mérete

Üzenet

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.